Evenemang i Malmö

Gå på konserter och event.

Evenemang och konserter i Malmö 2024!

Gå på konsert med kända artister som kommer till Malmö. Njut av ett teaterbesök, show, musikal, festival eller något annat evanemang. Slagthuset, Nöjesteatern, Malmö Arena och Malmö Opera är några av de platser som presenterar flertalet olika nöjesarrangemang i Malmö.

Malmö Arena är arenan för många av de konserter som kommer till Malmö. Innan 2008 hade Malmö svårt att ta emot stora konserter men nu finns det plats för upp till 15.000 i publiken. Deltävlingar för Melodifestivalen hålls också på Malmö Arena och för er som vill se Eurovision Song Contest 2024 på hemmaplan, blir även den i Malmö Arena 6-11 maj. För er som älskar ABBA kan se The Show - A Tribute till ABBA den 19 april 2024. På sommaren är Mölleplatsen populärt för sommarkonserter utomhus och Malmö Folkets Park där Eldkvarn spelar 5 juni 2024. Musikaler finns det också i Malmö. Joyride The Musical har premiär på Malmö Opera i september. Ta med en vän på ett musikframträdande och du har ett minne som varar länge.

Vill du se fotboll är det "Eleda Stadion" du kan se Malmö FF spela sina hemmamatcher i Allsvenskan. Malmö Arena är hemmaarena för ishockeylaget Malmö Redhawks.

Nedan presenterar vi olika nöjen i Malmö. Som tur är finns det event och underhållning året om i Malmö. Under november och december är det fokus på allt mysigt du kan göra under julen i Malmö och alla julkonserter som finns.

För er som vill ta en nöjeshelg i Malmö - se gärna hotellpaketen som inkluderar biljetter till show »

Sidan innehåller affiliatelänkar från olika samarbetspartners.
Boka The show - A tribuet to ABBA

THE SHOW – A tribute to ABBA

Jubileumsturné – 50 år

Baltiska Hallen (obs! flyttad) från Malmö Arena | 19 april 2024
THE SHOW skapades 2001 för att hylla Abbas musik. De har spelat över hela världen men sin "look-alike" show som ABBA. Anni-Frid och Agneta ser nästan ut som originalet. Om ett år är det 50 år sedan bandet ABBA slog igenom 1974 som vinnare i Brighton i Eurovision Song Contest. Missa inte att se den berömda showen till våren 2024! Det blir härliga ABBA låtar som spelas, Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money mfl.

Boka Måns Möller komedishow - hotellpaket

Måns Möller - Mitt perfekta liv

Showbiljett + Hotell

Malmö Live | 5 okt 2024
Måns Möller har fått sin inspiration till "Mitt perfekta liv" från sin son Viggo. Lev ditt liv här och nu och planera inte framåt för mycket. "Mitt Perfekta Liv" som har premiär 14 mars 2024 på Nya Cirkus i Stockholm

I paketet ingår: Showbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Malmo.

Boka Batra & Glans 30 År Tillsammans biljetter

Batra & Glans - 30 År Tillsammans

David Batra och Johan Glans

Malmö Arena | 29 nov - 1 dec, 2024
Nu får vi äntligen se David Batra och Johan Glans tillsammans på scen igen. Denna komiker duo startade sitt samarbete för 30 år sedan. Det blir en hejdundrande festkväll för att fira de bästa vännernas 30 år tillsammans med sin publik, maxad med sketcher, standup och improviserade infall. Nu gäller det att passa på, för det kan mycket väl dröja 30 år till innan de kommer till skott igen!

Köp Eurovision Song Contest 2024 biljetter

Eurovision Song Contest 2024

Världens största musiktävling

Malmö Arena | 6 - 11 maj, 2024
2023 tog allas vår Loreen hem hela Eurovision Song Contest i Liverpool med bidraget "Tattoo". Det var andra gången hon vann hela tävlingen och förde Eurovision Song Contest tillbaka till Sverige. 2024 är det Malmö som är värdstad och bjuder in hela världen till direktsändning från Malmö Arena.

Det finns ett flertal olika biljetter att välja mellan. De 3 livesändningarna ut i TV är: Tisdag 7 maj (Semifinal 1), Torsdag 9 maj (Semifinal 2) och Lördag 11 maj då själva Finalen sänds. I semifinalerna får länderna reda på vem som har tagit sig vidare till den stora finalen. På den stora finalen får vi reda på vem som blir vinnaren av Eurovision Song Contest 2024! Det finns även sk. Preview biljetter. Dessa biljetter är till föreställningarna kvällen före sändningarna (Evening Preview), familjeföreställningarna på eftermiddagarna (Afternoon Preview) som ej livesänds i TV.

Och vem blir programledare för Eurovision Song Contest i Malmö? Det kan vi berätta blir 2 tjejer. Många hade nog henne i tankarna när det stod klart att Eurovision återvänder till Sverige, just det Petra Mede. Denna gång blir den 3dje som hon leder Eurovision och vid sin sida kommer hon ha svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman. Vi ser fram emot att se detta team leda världens största direktsända musiktävling.

Vi som älskar 90-talet festivalbiljett hotellpaket Malmö

Vi som älskar 90 & 00-talet

Konsertbiljett + Hotell

Nyhamnen | 27 juli 2024

Boka Next to Normal Musikal i Malmö med hotellpaket

Next to Normal

Musikalbiljett + Hotell

Malmö Opera | 15 mars - 1 juni 2024

Boka Turandot Opera i Malmö

Turandot

Operabiljett + Hotell

Malmö Opera | 3 feb - 21 april 2024

Se hotellpaket i Malmö »
Boka Joyride the Musical på Malmö Opera

Joyride the Musical

Musikalbiljett + Hotell

Malmö Opera | 6 sep - 29 dec, 2024
Jane Fallon har skrivit musikalen Joyride och Per Gessle har också givit sitt medgivande till musikalen. Musikalen Joyride handlar om Stephanie, som jobbar som stylist och lever i London tillsammans med Joe och deras tonårsdotter Stella. En dag hittar hon en lapp i Joes ficka och börjar misstänka att han är otrogen. Hon tar kontakt med avsändaren, som visar sig heta Katie. Katie blir minst sagt förvånad när hon förstår att hennes pojkvän Joe inte alls har separerat, som han sagt, utan lever ett dubbelliv. De båda bedragna kvinnorna bestämmer sig för att lära Joe en läxa och ingår en hemlig pakt, för att göra hans liv till ett helvete. Hur kommer det sluta?

Med musik av legendariska popduon Roxette med världspremiär på Malmö Opera i september 2024.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Malmö.

Köp Les Misérables The Arena Spectacular biljetter

Les Misérables The Arena Spectacular

Musikal med Peter Jöback i huvudrollen

Malmö Arena | 30 jan - 2 feb 2025
Cameron Mackintoshs LES MISÉRABLES THE ARENA SPECTACULAR, med vår främsta internationella musikalstjärna Peter Jöback i huvudrollen som Jean Valjean, kommer till Malmö Arena i januari 2025. Les Misérables är en av världens mest populära musikaler och Peter Jöback gör nu succé i London med samma musikal på West End. När arenaversionen av Les Misérables drar igång firar musikalen 40 år sedan den hade premiär på West End i London.

Musikalen kommer att ha en extraordinär ny design speciellt skapad för arenor och den spektakulära produktionen kommer att ha en brittisk ensemble med över 110 skådespelare, musiker och personal. Föreställningarna är på engelska.

Musikalen Les Misérables bygger på Victor Hugos roman från 1862. Jean Valjean släpps från fängelse efter 19 år och vi får följa hans väg genom livet. Han tar hand om flickan Cosette när hennes mamma dör. Men den gamla fångvaktaren Javert som nu är polis gör allt för att fånga Valjean igen. Kommer det goda att vinna?

Boka Mitt om Natten hotellpaket

Mitt om Natten

Musikalbiljett + Hotell

Nöjesteatern | 14 mars - 4 maj 2024
Från en en känd film från Damark blev det en svensk musikal. Den svenska versionen står regissör Anders Albien för. Musikalen handlar om vännerna Arnold och Benny i fristaden Haveje. Med i musikalen blir det musik från Kim Larsen och Gasolin'.

I paketet ingår: Musikalbiljett + hotellövernattning.
Hotell: Välj bland flera centrala hotell i Malmö.

Boka FC Rosengård biljetter i Malmö på Malmö IP

Malmö IP biljetter

Biljetter fotboll

Malmö IP | 2024
Se FC Rosengård spela fotboll 2024. Missa inte att boka biljetter.

Scandic Kramer Malmö
Scandic Kramer
Ca 500 m från Malmö Centralstation

Bo på Scandic Kramer hotell i Malmö. Hotellet ligger ca 500 meter från Malmö C. Allt finns på bekvämligt avstånd.

Hotell presenteras i samarbete med Scandic.
Scandic Triangeln i Malmö
Scandic Triangeln
Ligger vid Malmö Triangeln station

Bo på Scandic Triangeln hotell i Malmö. Här bor du över Triangelns köpcentrum. Nära till shopping och restauranger.

Hotell presenteras i samarbete med Scandic.
Boka Redhawks Biljetter

Malmö Redhawks

Hockey biljetter

Malmö Arena | Inväntar säsong 2024-2025

Köp Benjamin Ingrosso biljetter

Benjamin Ingrosso

Better Days Tour

Tallriken, Pildammsparken | 24 juli, 2024

FC Rosengård biljetter

FC Rosengård

Fotbollsbiljetter

Malmö IP | 2024

Boka en spökvandring i Malmö

Spökvandring i Malmö

Biljetter stadsvandring

Följ med på spökvandring i Malmö, I biljetten ingår en middag på Rådhuskällaren Kompanigatan 5 som ni äter innan vandringen. Vad är det som rör sig på kvällarna och nätterna i Malmö? Är det danska eller svenska spöken? Professionella skådespelare guidar er runt. Vågar ni gå med? Spökvandringen startar Spökvandringen startar kl 21, vid statyn på Stortorget.

Ta på bekväma skor!

Säsong: 14 mars, 11 april, 2 maj och 23 maj, 2024
Avgår: Möt era spöken på Stortorget.
Tid:
vem vet när det är spöken med....

Köp biljetter till Innebandy-VM för herrar 2024 i Malmö

Innebandy-VM för herrar 2024

IFF Men's 15th World Floorball Championships 2024

Malmö Arena | 7 - 15 dec, 2024
Den 7–15 december 2024 spelas VM i innebandy för herrar i Sverige. Finalhelg blir det 14 - 15 december. Malmö är värdstad med Malmö Arena och Baltiska hallen som spelplatser. Upplev spänningen och dramatiken från läktaren när våra svenska killar ska försvara guldet!

Sedan 1996 hålls det Världsmästerskap (VM) i innebandy. Sverige har vunnit 10 VM-titlar av 14 möjliga... än så länge. Finland ligger på andra plats med 4 vinster. Senast Sverige höll Innebandy VM var 2014 då Sverige också tog hem segern. Så i år håller vi tummarna för vårt svenska lag att de vinner guldet igen!

Köp Ticketmaster presentkort

Ge bort en livekänsla till någon du tycker om

Ticketmaster presentkort - den perfekta presenten!

Presentkortet är giltigt under 12 månader
Här har du den perfekta presenten till någon som älskar upplvelser som musik, komedi, teater, sport, festivaler och andra evenemang över hela Sverige. Låt mottagaren själv bestämma vilket evenemang de vill gå på! Presentkortet kan användas som betalning / delbetalning av biljetter på ticketmaster.se i 12 månader från inköpsdagen (gäller endast evenemang i Sverige). Du kan välja mellan ett E-Presentkort eller ett Fysiskt Kort.

Tips på evenemang i Sveriges avlånga land!

Stockholm

Köp biljetter till Änglagård Musikalen i Stockholm

Änglagård Musikalen

Musikalbiljett

Oscarsteatern | 6 sep - 26 okt, 2024
Mer musikaler i Stockholm »

Göteborg

Köp biljetter till A Show larger than life i Göteborg

A Show Larger Than Life

Krogshow

Rondo | 12 sep - 16 nov 2024
Mer krogshow i Göteborg »

Falkenberg

Köp biljetter till Korvfabrikören i Falkenberg

Korvfabrikören

Sommarbuskis

Vallarnas friluftsteater | 30 jun - 11 aug 2024
Mer shower i Sverige »

Populära nöjen i Malmö
31 okt, 2024
Malmö Arena Malmö
Köp biljett
19 april 2024
Malmö Arena Malmö
Köp biljett
30 jan - 2 feb 2025
Malmö Arena Malmö
Köp biljett
7 april, 2024
Nöjesteatern Malmö
Köp biljett
5 juni, 2024
Folkets Park Malmö
Köp biljett
29 nov - 1 dec, 2024
Malmö Arena Malmö
Köp biljett
Nöjen presenteras i samband med Ticketmaster, Showtic och Nöjesresor. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Ticketmaster, Showtic eller Nöjesresor beroende på var du bokat dina biljetter. Bilder: Ticketmaster, Showtic, Nöjesresor.

Nöjen i Stockholm och Göteborg

Har du vägarna förbi Sveriges huvudstad kan du boka evenemang i Stockholm. Till huvudstaden kommer oftast de lite större internationella stjärnorna. Tar du dig till Göteborg, åker du en kortare bit från Malmö till stadens utbud. Även till Göteborg kommer många stora artister under sina turnéer. Här hittar du evenemang i Göteborg.

Top