Scandic Hotels Malmö

Sov gott på Scandic

Bo på Scandic i Malmö

Scandic har flera hotell i Malmö där du sover gott och har närheten till stadens utbud av nöjen och sevärdheter.

Scandic är en av Sveriges mest kända hotellkedja. De har hotell över hela Sverige. I Malmö finns det 5 Scandic hotell i centrum och 1 hotell i utkanten norr om Malmö, från E20. Om du kommer till Malmö med buss eller tåg har du två stationer du kan stiga av på och det är Malmö Central Station eller Triangeln. Vid båda stationerna hittar du ett Scandic hotell. Det är väldigt smidigt att bo nära någon av stationerna då du kan lämna bilen hemma och Malmö finns sedan på gångavstånd utanför hotelldörren. Du kan enkelt även promenera från Scandics hotell i Malmö till den fina sandstranden Ribersborg. I folkmun kallas stranden för Ribban. Här finns också Ribersborgs kallbadhus där du kan bada året om.

Vi samarbetar med Scandic för bokning av hotell.

Boka Scandic Kramer i Malmö

Scandic Kramer

Vid Malmö Central Station

Här bor du bekvämt nära Malmö Central Station. Scandic ligger i en vacker byggnad från 1878 och utanför har du stadens myller.

Hotellet ligger nära: Malmö Central Station, Malmöhus Slott, Lilla Torg, Malmö Högskola och en bit ifrån Turning Torso.

Boka Scandic Triangeln i Malmö

Scandic Triangeln

Vid Malmö Triangeln station

Hotellet reser sig över Triangelns köpcentrum och Triangelns station som är en underjordisk station för tåg och bussar (via Citytunneln). Här har du butiker, caféer och restauranger precis utanför dörren.

Hotellet ligger nära: Triangelns station, Triangelns köpcentrum, Malmö Opera.

Boka Scandic Malmö City

Scandic Malmö City

I centrala Malmö

Mitt i centrala Malmö ligger Scandic Malmö City hotell. Utanför har du hela Malmös utbud i form av shopping, kulturella sevärdheter och kulinariska upplevelser. En bit bort ligger också Malmö Central Station.

Hotellet ligger nära: Lilla Torg, Malmö Central Station, Malmöhus Slott, Malmö Opera, Malmö Stadion.

Boka Scandic Stortorget i Malmö

Scandic Stortorget

Vid Stortorget

Mitt på Stortorget i Malmö hittar du Scandic. Utanför ligger flera av Malmös restauranger och nattliv. Nära finns också Malmö Centralstation..

Hotellet ligger nära: Stortorget, Malmö Central Station, Malmöhus Slott, Lilla Torg, Malmö Högskola och en bit ifrån Turning Torso.

Boka Scandic St Jörgen i Malmö

Scandic S:t Jörgen

Vid Gustav Adolfs Torg

Mitt i stadskärnan på Gustav Adolfs Torg. Här är det när till det mesta som shopping, restauranger och sevärdheter. Du har en kort promenad till Malmö Central Station.

Hotellet ligger nära: Gustav Adolfs Torg, Malmöhus Slott, Lilla Torg och Malmö Central Station.

Boka Scandic Segevång i Malmö

Scandic Segevång

Lite norr om Malmö

En kort bit från E20 norr om Malmö ligger Scandic Segevång. Utanför finns naturen och Bulltofta rekreationsområde. Med bil tar det ca 10 minuter in till centrala Malmö. Men du kan parkera bilen gratis vid hotellet och istället ta dig in med buss (se Skånetrafiken). Under sommaren får du som bor på Scandic Segevång gratis inträde till Segevångsbadet som ligger intill. Hotellet har också en mindre inomhuspool.

Hotellet ligger nära: Balltofta. Ca 30 min med lokaltrafik till Malmö centrum.

Boka Scandic Copenhagen i Köpenhamn

Scandic Copenhagen

Vid Tivoli i Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn i Danmark ligger ju bara på andra sidan Öresund. Till Köpenhamn tar du dig enkelt med buss eller tåg ifrån Malmö. Resan tar ca 50 minuter. Du anländer vid Köpenhamns Centralstation eller Vesterport station beroende på om du åker med tåg eller buss. Båda stationerna ligger en kort promenad från Scandic Copenhagen. Ett stenkast från hotellet ligger Köpenhamns stolthet, nöjesparken Tivoli. Här kan du spendera en hel dag med att åka berg-o-dal-banor, spela och äta gott. Tivoli har öppet från vår till höst och under Halloween och Jul. Jul på Tivoli är väldigt mysigt så passa på att besöka Tivoli under ditt besök i Malmö.

Hotellet ligger nära: Köpenhams Centralstation, Tivoli, Ströget.

Tivoli biljetter

Biljett för 1 dag

Inträdesbiljett till nöjesparken Tivoli i Köpenhamn. Nedan kan du även köpa en kombibiljett där det ingår både entré och åkpass.

Biljetter till Tivoli presenteras i samarbete med GetYourGuide.
Bokning av hotellrum presenteras i samarbete med Scandic. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Scandic. Bilder: Scandic.
Top